- Savaitės horoskopas (lapkričio 13 – 19 d.)
- Lietuvė su vyru perujiečiu kuria ateitį Lietuvoje: atidarė egzotišką restoraną
- Savaitės horoskopas (lapkričio 6 – 12 d.)
- Menininkė kuria subtilius darbus siuvinėdama tiulį
- Savaitės horoskopas (spalio 30 – lapkričio 5 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 23 – 29 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 16 – 22 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 9 – 15 d.)
- Savaitės horoskopas (spalio 2 – 8 d.)
- Savaitės horoskopas (rugsėjo 25 – spalio 1 d.)
- 1. Kūno signalai 12
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 26
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 7
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 34898
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 3
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 32
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 147
- 8. Nėštumo požymiai be testo 164
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 3
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 32
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 26
- 3. Nėštumo požymiai be testo 164
- 4. Kūno signalai 12
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 34898
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 147
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 7
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 3
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 3
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 26
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 12
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 34898
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 11
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 3
Pirmą kartą Lietuvoje vienam vakarui atidarytas gurmaniškas restoranas
2014-03-20 12:56:00
Šeštadienio vakarą išskirtinių pramogų ir gurmaniškų patiekalų mėgėjai rinkosi į paslaptingą Vilniaus baro „One Two“ biblioteką, kur vienam vakarui savo jėgas sujungė “Čiop Čiop” kulinarijos meistrai, “Druskos Namų” šefas Šarūnas Paškauskas ir išskirtinių vakarėlių organizatoriai. Pirmą kartą Lietuvoje buvo atidarytas restoranas vienam vakarui, remiantis tokių pasaulio miestų mados ir tendencijų diktuotojų, kaip Londonas, Niujorkas, Paryžius, Berlynas pavyzdžiais.

Specialiai šiam vakarui bibliotekos erdvėje buvo įmontuota moderni “Electrolux” virtuvė, kurioje savo kulinarinius šedevrus demonstravo restorano „Druskos namai“ virtuvės šefas Šarūnas Paškauskas. Jis susirinkusiems žiūrovams paruošė keturis skirtingus patiekalus: rūkyto ungurio putėsius, prie kurio buvo patiektas prancūziškas „Barton Guestier“ Sauvignon Blanc vynuogių vynas, marmurinio anguso nugarinę su bulvių gratinu ir mini daržovėmis, prie kurio puikiai tiko „Barton Guestier“ Cabernet Sauvignon vynas. Taip pat vanilės ir balto šokolado
sūrio pyragą su priderintu „B & G D’Anju Rose“ vynu bei keturių rūšių lietuviškų sūrių rinkinį su obuoliene. Vynus specialiai prie gurmaniško meniu parinko PRIKE kompanijos somelje.

„Tokioje neįprastoje vietoje, kur nėra įprastos virtuvinės įrangos man dar neteko gaminti. Tai tapo tikru iššūkiu. Tačiau tiek sau, tiek kitiems įrodžiau, kad su gera komanda bei išankstiniu pasiruošimu – viskas įmanoma. Pavyzdžiui, likus keturioms dienoms iki vakarienės gaminau specialų padažą, kuris buvo patiektas su marmurinio anguso nugarine. Tai sudėtingas procesas, todėl jo gamyba šiek tiek užtrunka“, – sakė virtuvės šefas Š. Paškauskas.
Iškilmingos vakarienės metu kulinarinio spektaklio žiūrovai galėjo pasiklausyti ir talentingo Lietuvos smuikininko Tado Dešuko gyvai atliekamos muzikos. Geriausiu „Vilnius Jazz Young Power“ konkurso instrumentininku pripažintas jaunasis muzikantas, yra grojęs garsiausiuose džiazo festivaliuose Vokietijoje, Vengrijoje, Švedijoje, Portugalijoje ir kitose Europos šalyse.

„Tikimės, kad tokios improvizuotos vakarienės, kurių metu galima pasimėgauti išskirtiniais patiekalais, pabendrauti su įdomiais žmonėmis bei kokybiškai praleisti laiką, taps populiarios ir Lietuvoje. Norime, kad žmonės pasijustų kaip Paryžiuje, Londone ar Niujorke, kur tokių išskirtinių renginių yra labai daug”, – sakė kulinarinių pramogų konsultantė, Čiop Čiop vadovė ir tinklaraščio http://www.supperlithuania.com redaktorė Urtė Mikelevičiūtė.
Gairės: maistas, Restoranai, Čiop Čiop, kulinarinis loftas, www.supperlithuania.com, Urtė Mikelevičiūtė, Šarūnas Paškauskas, Druskos namai
- Mėsainis su vištienos liulia kebabais – naujiena ar dar vienas tobulo mėsainio receptas?
- Kaip nepersistengti laikantis dietų? (+3 puikūs receptai)
- Modelio Karolinos Toleikytės namuose svarstyklės stovi ties šaldytuvu
Rušiavimas: