- 10 gardžiausių ir sveikiausių rudens sezono glotnučių
- Mėsainis su vištienos liulia kebabais – naujiena ar dar vienas tobulo mėsainio receptas?
- Paprasčiau nebūna: naminių ledų receptai per penkias minutes
- Kaip namų šeimininkė tapo virtuvės šefe ir kulinarinės laidos vedėja?
- Pikčiausias katinas pasaulyje (foto)
- Renkamės naujus vonios baldus: į ką atkreipti dėmesį?
- Mišku kvepianti žaliaskarė ar dirbtinė eglutė: ką rinktis?
- Mažytės Kalėdų eglutės mieloms šventėms (foto)
- Padangos ir jų evoliucija iki šiandien
- Žieminės padangos: kaip išsirinkti tinkamas?
- 1. Kūno signalai 10
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 639
- 5. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 6. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 7. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 8. Nėštumo požymiai be testo 14
- 9. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 10. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 1. 10 kiekvieno Zodiako principų 31
- 2. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 3. Nėštumo požymiai be testo 14
- 4. Kūno signalai 10
- 5. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 639
- 6. Jo idealas pagal Zodiaką 16
- 7. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 8. 3 gėrimai lieknėjimui 6
- 9. Skilinėja plaukų galiukai! Ką daryti? 1
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
- 1. Zodiako ženklai ir meilė 24
- 2. Seksas pagal asmenybės tipus (I dalis) 3
- 3. Kūno signalai 10
- 4. Oksana Pikul erotinė fotosesija (N-18) 639
- 5. Ką vyrai galvoja po sekso? 10
- 6. Gėdingos ir neįprastos sekso istorijos 1
- 7. 5 sekso rekordai 8
- 8. Moterų frazės, kurios erzina vyrus 4
- 9. „Simpsonų“ kūrėjas planuoja serialą kurti iki mirties
- 10. Ombré nagų lakavimas (video pamoka) 2
Lazanija su lašiša, brokoliais ir špinatais
2013-12-15 18:00:00

123rf.com
2 ½ stiklinės miltų ( „ekstra“405 D)
4 kiaušiniai
20 g druskos
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
20 ml alyvuogių aliejaus
20 g sviesto
600 g lašišos filė
500 g brokolių
200 g špinatų
30 g krapų
3-4 skiltelės česnako
400 g grietinėlės 10% rieb.
150 g rikotos sūrio
300 g mocarelos sūrio
150 g sūrio „Džiugas“
4 kiaušiniai
20 g druskos
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
20 ml alyvuogių aliejaus
20 g sviesto
600 g lašišos filė
500 g brokolių
200 g špinatų
30 g krapų
3-4 skiltelės česnako
400 g grietinėlės 10% rieb.
150 g rikotos sūrio
300 g mocarelos sūrio
150 g sūrio „Džiugas“
Iš miltų, žiupsnelio druskos ir dviejų kiaušinių užmaišykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite pastovėti.
Lašišą supjaustykite maždaug 0.5 cm storio gabalėliais, pabarstykite druska, pipirais, smulkintais krapais.
Brokolį padalinkite mažesniais žiedynais ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Špinatus pakepinkite su trupučiu sviesto, pasūdykite, pabarstykite pipirais.
2 kiaušinius suplakite, supilkite grietinėlę, paskaninkite druska ir pipirais.
Į rikotą dėkite susmulkintą česnako skiltelę, įberkite druskos ir pipirų. Mocarelą supjaustykite nestoromis riekėmis, Džiugą sutarkuokite smulkesne, nei burokine trintuve.
Iš tešlos iškočiokite lakštus, juos apvirkite ir sluoksniais klokite į indą, kuriame kepsite lazaniją. Sluoksniuokite taip: tešla, rikota, špinatai, brokoliai, mocarela, grietinėlės padažas, vėl tešla, rikota, lašiša, mocarela, padažas. Tada vėl tešla, rikota, špinatai, brokoliai, mocarela, padažas, tešla.
Viršų pabarstykite tarkuotu „Džiugo“ sūriu, apliekite padažu. Kepkite 190 °C laipsnių orkaitėje apie 30 min. Išjungę orkaitę dar leiskite lazanija 10 min. pastovėti.
Asmeniškai TAU dietologo sudarytas valgiaraštis
Rušiavimas: