• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai
Auksinį peilį laimėjo Ruslanas Bolgovas
2009-05-18 00:00:00

TV3 info; nuotr.
Prireikė net dvidešimties kovų, kad II-ojo sezono laidos „Iki pergalės! Virėjų kovos“ komisija galėtų nuspręsti, kuris virtuvės virtuozas yra vertas ne tik geriausio meistro vardo, bet ir auksinio peilio apdovanojimo. Charizmatiškasis virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, kuris jėgas ryžosi išbandyti jau antrą kartą, ir šįkart pateisino taisyklę apie niekad nemeluojantį antrą šansą.

Sunkiai patikėjęs savo iškovota pergale ir iš džiaugsmo netramdęs emocijų Ruslanas prisipažino, kad savo laimėjimą švęs pas draugus Vokietijoje. Unikalų, specialiu užsakymu gamintą auksinį peilį geriausiam virtuvės šefui įteikė pirmojo virėjų kovų sezono laimėtoja „auksinė šefė“ Rasa Kibildytė.

„Šis peilis pabus ir darbe, ir namie, ir pas draugus, ir virėjų asociacijoje. Aš taip nelaukiau šio peilio, kaip mano draugai, giminės ir pažįstami, kurie manimi tiki, todėl jaučiau labai didelę atsakomybę prieš juos visus“, – džiaugiasi Ruslanas. Įveikęs visus savo varžovus, Ruslanas įrodė, kad geras virtuvės šefas skaniausius patiekalus gali pagaminti net iš svogūnų, kopūsto ar paprasčiausių salotų lapų.

„Kiekvienas produktas yra dėkingas, jeigu turi kažkokį supratimą apie maistą. Tuomet tau nėra svarbu, iš ko gaminti“, – sako Ruslanas.

Pergalę finalinėje dvikovoje Ruslanui atnešė vištienos faršu įdaryta vištienos krūtinėlė ir vištienos „Terinas“. Nors komisija puikiai įvertino ir Ruslano priešininko, klasikinės virtuvės tradicijoms ištikimo Vlado Judickio patiekalus, jam koją pakišo estetinis patiekalų pateikimas.

„Ruslanas yra stiprus varžovas, jis turi lakią vaizduotę. Jis yra ir geras kūrėjas, ir geras vykdytojas, o tai retai pasitaiko, taigi man šiuo atveju tokiam varžovui nėra gėda pralaimėti“, – savo varžovo pergale džiaugėsi ir Vladas.

Praėjusį „Iki pergalės! Virėjų kovos“ sezoną geriausia Lietuvos šefe pripažinta Rasa Kibildytė garbingai iškovotą peilį laiko pačioje matomiausioje restorano, kuriame dirba, vietoje.

„Turėti auksinį peilį yra ir pliusas ir minusas. Kiekvienas atėjęs į restoraną, nori paragauti „auksinės šefės“ patiekalų, tačiau kartais pasitaiko ir tokių, kurie užsuka tam, kad pakritikuotų ar patikrintų, ką aš moku“, – pliusus ir minusus laimėtojui vardina pirmojo „auksinio peilio“ savininkė.


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus