• Meilė ir seksas
  • Grožis ir stilius
  • Sveikata ir dieta
  • Nėštumas ir vaikai
  • Namai ir maistas
  • Gyvenimo būdas
  • Žvaigždės
  • Pramogos
  • Naujienos
  • Konkursai

G. Gurevičiūtė: baras užpildys mūsų laisvą laiką

Autorius: Balsas.lt
2011-06-16 14:36:00

G. Gurevičiūtė: baras užpildys mūsų laisvą laiką
Ruslano Kondratjevo nuotr.

Septinta valanda ryto – tokiu metu Gintarė Gurevičiūtė pradeda dieną. Ją pažadina ne kaitrios saulės spinduliai ir ne įkyriai skambantis žadintuvas. Idėjos ir entuziazmas greičiau atidaryti barą pajūryje – tuo dabar gyvena ir mėgaujasi mergina.

Save vadina tingine

 Ji turi dėl ko liūdėti: kovo mėnesį Vietname patirta avarija atnešė liūdnų pasekmių, todėl ligoninę ji drąsiai galėjo vadinti antrais namais, tačiau šiandien Gintarė kupina jėgų ir idėjų. Vieną jų - kartu su mylimuoju, buvusiu Seimo nariu Linu Karaliumi - ji netrukus įgyvendins – atidarys barą pajūryje.

 „Abu esame aktyvūs, užsiimame jėgos aitvarų sportu, kaip žinia tam reikia vėjo, o jo pajūryje  kartais ir nebūna, tad sugalvojome, kaip užpildyti savo laiką“, - apie baro įdėją pasakojo Gintarė.

 Jos darbų sąrašas ilgas: vizitai pas gydytojus, paieška visoje Lietuvoje, susitikimai su tiekėjais, tiesa, mergina spėja ir tėvus aplankyti Marijampolėje. Per parą ji grįžta į sostinę, sutvarko reikalus ir išvyksta į pajūrį. Nepaisant tokio darbų grafiko, mergina teigia, kad jai tai yra malonumas.

 „Aš esu tinginė, kartais turiu ydą neužbaigti to, ką pradedu, tačiau dabar jaučiu tokį entuziazmą“, - juokėsi Gintarė. Vilnietė minėjo, kad visi reikalai jai yra įdomūs:  visiškai nesvarbu, ar ji rinktų žvakidę naujajam barui, ar rengtų receptus. Maisto gaminimas ir eksperimentavimas – tai didžioji merginos aistra.

Desertų negamina

 Apie mylimosios talentą ruošti maistą gerų žodžių negailėjo ir Linas.

 „Ji virtuvėje daro stebuklus, tuo galės įsitikinti ir kavinės lankytojai. Vietname ji visus nustebino sušiais, kurie buvo vegetariški“, - šypsojosi jis.

 Mergina draugams surengė gimtadienio šventę, kurioje stalus puošė sušiais su sūriais, paprikomis ir svogūnų laiškais – tai būtina gardžių sušių sąlyga. Tiesa, ji nėra linkusi kepti pyragų ar kitų skanėstų. Gintarę retai pamatysi valgančią desertus, tad, akivaizdu, kad jos virtuvėje retai išvysi ir juos.

 Įvairių idėjų mergina semiasi keliaudama: „Aš mėgstu  susipažinti su žmonėmis, juos stebėti. Mano kelionių pagrindintis tikslas yra ne muziejus aplankyti, bet pažinti kuo daugiau skirtingų asmenybių“, - apie savo įprotį pasakojo mergina.

Patarė nekeliauti į tą pačią šalį

 Gintarė džiaugėsi, kad su vaikinu jie dažnai keliauja. Ji stengiasi kaskart vykti į skirtingą šalį ar miestą, nes, anot Gintarės, pasaulis per didelis, kad žmogus vyktų vis į tą pačią vietą.

 Kitas dalykas, ką mergina pataria bičiuliams – pamatyti ir įsiminti gražiausias vietas be fotoaparato. Anksčiau ji bandydavo įamžinti kuo daugiau kelionės akimirkų, istorinių paminklų, gamtos vaizdų.

 „Žinoma, tai yra individualu, smagu po kurio laiko peržiūrėti nuotraukas ir atsiminimai sugrįžta, tačiau, fotografuoti ar pozuoti man yra darbas, tad dabar elgiuosi kitaip“, - pasakojo vilnietė.

 Romantika – tą savo kelionėse patiria mergina. Lygiai tą patį bandys išpildyti savo kavinėje „Shivabar“ .

 „Lietuvos pajūrys yra labai jaukus ir neišnaudotas tinkamai, tad bandysime miestiečius pritraukti tuo, ko dar nebuvo. Pajūrio svečiai galės romantiškai palydėti saulę“, - teigė ji.
 


Rušiavimas:

Rašyti komentarą:

Vardas*
El. paštas
Komentaras*
* žymi privalomus laukus